Friday, July 13, 2007

Always of in the kitchen

မီးဖိုေခ်ာင္ထဲမွာ

ထမင္းကၾကိဳခ်က္ထားလိုက္တယ္ ။ မေန႔က ငါးေသတၱာခ်က္တာ အရသာမေပၚတာနဲ႔ ငံျပာရည္ခ်က္ေရာ ၿပီး အငံခ်က္ဟင္းတစ္ခြက္ရၿပီ ။ ဘာၾကာတာမွတ္လို႔ ။ ၾကက္သြန္နီ၊ျဖဴ နဲ႔ င႐ုတ္သီးမႈန္႔ေလး ဆီသတ္ ။ ငံျပာရည္ သုံးဇြန္းေလာက္ ။ ဟင္းခ်ဳိမႈန္႔ (၁)ဇြန္းေလာက္ထည္႔ ။ တို႔စရာ သခြားသီးၾကြတ္ဆတ္ေလး ၀ယ္ထားတာ႐ွိတယ္ ။ ေရေႏြးအိုးတည္ထားတုန္း ၾကက္သြန္နီဆီသတ္ ။ ေပ်ာ႔ရင္ အျဖဴနဲ႔ ဆႏြင္းမႈန္႔ထည္႔ ။ အေရာင္နီေလးနဲ႔ လိပ္လာရင္ ပဲနီေလးထည္႔ နည္းနည္းထပ္ေမႊတယ္ ။ ေရေႏြးလည္းအက်က္ ။ အိုးထဲထည္႔ၿပီး ဆား ထမင္းစားဇြန္း (၁)ဇြန္းစာေလာက္ထည္႔ ။ (၁၅) ငါးမိနစ္ဆို ေရ က်သြားၿပီ ။ စားလို႔ရၿပီ ။ လက္က်န္႐ွင္းတမ္း တစ္ခြက္ပဲ က်န္ေတာ႔တယ္ ။ ၀က္သားက မေန႔က ခရမ္းခ်ဥ္သီးနဲ႔ ခ်က္ထားတာဆိုေတာ႔ ၾကက္သြန္နီျဖဴ အေပ်ာ႔ေလး ဆီထဲမွာေမႊေပးထားတယ္။ ခရမ္းသီးထည္႔ ေမႊေပါ႔ ။ ဆား နည္းနည္းထပ္ထည္႔ ၊ ၀က္သားဟင္းေရာေမႊတယ္ ။ ၿပီးေတာ႔ ေရေလးျမဳပ္တယ္ ဆို႐ုံေလး ထည္႔ၿပီး မီးေအးနဲ႔ ႏွပ္ထားလိုက္ ။ အားလုံးက်က္ၿပီ ။ ေရခ်ဳိးၿပီးတာနဲ႔ စားမယ္ ။ ထမင္းစားမယ္ ဗ်ဳိ႕ ။




No comments:

About Me

My photo
Thank a lot! I hope you are nice @Home.
CBOX ေအာ္ၾကမယ္

အိမ္သူအိမ္သား page counter ေယာက္ရိွေနပါတယ္